Despre noi

  “Constructii de calitate” este viziunea firmei de construcţii ZaZa Construct, societate care prin intermediul portofoliului de lucrãri şi-a demonstrat maturitatea, fapt dovedit şi de experienţa în domeniul construţiilor civile şi industriale. 
 
Societatea este o companie română cu capital integral privat , construită în anul 2006. Profesionalismul echipei de specialişti ai firmei, varietatea gamei de servicii, promptitudinea termenelor de execuţie, cumulate cu o politicã de preţuri avantajoase şi experienţa de cativa ani au propulsat compania noastră într-o poziţie de top pe piaţa de profil din România, fapt demonstrat prin intermediul portofoliului de lucrări deţinut.  
 
Ca antreprenor general, ZaZa Construct a executat şi are în curs de execuţie lucrãri de construcţii - montaje deosebit de complexe, pornind de la executarea infrastructurilor, suprastructurilor, pânã la finalizarea la cheie aobiectivelor . 
 
                                                                                “Constructii de calitate!” 
 

Compania ZaZa Construct vine cu o vastă experiență, cu oameni pregătiți la un  nivel superior de profesionalism pentru a vă oferi siguranță, serozitate în relația cu beneficiarul și garanția celei mai bune colaborări cu o companie de construcții. 
 
Noi suntem o companie pregătită să vă ofere servicii de cea mai înaltă calitate în execuţia lucrărilor de construcţii civile şi industriale, amenajări interioare şi exterioare si consolidari. 

Suntem calificati pentru o gama larga de activitati specifice domeniului constructii, in calitate de antreprenor general: 

- constructii industriale “la cheie” - constructii industriale de tip hala, cladiri social-administrative, showroom-uri,  
- constructii civile “la cheie” - blocuri de locuinte, sedii administrative, clinici medicale 
- amenajari exterioare 
- amenajari interioare 
- platform betonate 
 - lucrari de izolatii - termoizolatii, hidroizolatii, fonoizolatii cu tehnologii si materiale de ultima generatie
- Proiectare si autorizare constructii

 
Compania ZaZa Construct este cea vine în întâmpinarea dumneavoastra cu dorinţa de a alege împreună paşii pentru începutul caminului.